Fertő-parti Fogadó

 

 
A családias hangulatú és vezetésű Hidegségen található Fogadó parkosított zöld övezetben, nyugodt, csendes környezetben; nem közvetlenül utcai forgalom mellett, viszont könnyen megközelíthető helyen található.
Egész évben kellemes pihenést, kikapcsolódást biztosít mind diák és családi csoportok,  mind pedig baráti társaságok vagy akár céges rendezvények részére.

A főépületben kényelmes és családias hangulatú két- és háromágyas szobák hotelszobákban megszokott komfortot biztosítanak. Kisgyermekekkel érkezők számára pótágyak elhelyezésével biztosítják a közös légtérben tartózkodást. Mindegyik szobaegység nem dohányzó, saját fürdőszobával és televízióval felszerelt. Két szobához közös erkély is tartozik. A szobák befogadóképessége 1-4 főig nyújt kényelmes elhelyezést.
A főépületben továbbá internet (WIFI), fénymásoló és fax áll a vendégek rendelkezésére.

 


A különálló vendégházak kellemes és nagyon hangulatos zöldövezetben találhatók, egyediségük abban rejlik, hogy lakóik számára otthonos környezetet biztosítanak, a fogadók többi vendégétől elkülönülten. A hozzá tartozó kis terasz a nyári esték kellemes közösségi helyszíneként is szolgálhat. Saját fürdőszobával, előtérrel tágas hálótérrel és az ebbe integrált alvó-galériával rendelkeznek. A vendégházak befogadóképessége 2-6 főig nyújt kényelmes elhelyezést.

 Programlehetőségekről a bal oldali menüsorban tájékozódhat!TOVÁBBI INFORMÁCIÓ és SZÁLLÁSFOGLALÁS:

 

Natura ÖKOTÚRÁK Kft.

9400 Sopron, Várkerület 24.
Tel: +36/30-9866-488         
e-mail: na-tura@na-tura.hu

web: http://www.na-tura.hu/
http://www.soproniszallas.hu/


 

impresszum